Hyvä ettei jää viime tinkaan

Kuntavaalien ehdokasasettelun viimeinen päivä oli siis eilen. Toissapäivänä ajelin adjutantti Jaanan kanssa ympäri Loppea hankkimassa viime tingan nimet – sitä viimeistä kahdettakymmenettä emme siis saaneet tuohon hätään enää… Joten 19 meitä nyt on!
Mutta illalla paljastui Murphyn laki karmeudessaan: sähköpostissani olevat oman sivun tunnukset ja muu yhdistyksen materiaali olivat läppärin kovalevyllä ja läppäri Espoossa työpöydällä. Kiireessä luottamusmiestapaamisen jälkeen ja hoppuillessa ehdokaskierrokselle se jäi.
Joskus on kummia etiäsiä. Olin just-in-case lähettänyt ehdokasluettelon toiseen sähköpostiini, jolle pääsin kotikoneelta. Säästyin siis tekemästä koko listaa henkilötunnuksineen uudestaan! Tämäkö siis valvotti edellisyön?

Tulossa on kiinnostavat kuntavaalit. Lopella on nyt Kristillisten ja Perussuomalaistenkin puolue (kuulemma – tätä spekuloitiin vain kunnantalon pihalla listoja viedessä). Ja vihreätkin!

Muutoshalukkuutta siis on ilmassa. Silmät harittivat väsymyksestä puolen yön maissa, kun viimeisiä viilauksia tein dokumentteihin ja yhdistyksen kotisivuihin. Siispä en osaa ollenkaan sanoa, mikä versio lehtijutusta meni loppujen lopuksi Lopen Lehteen. (= Lopen Läpyskä, kaikella kunnioituksella) Sitä kommentoi Jaana ja Ville, minä korjailin ja vaihdoin koko tekstin, lisäsin vielä aamulla jotain. No, eipä Läpyskässä aina kaikki ole kohdallaan toimittajienkaan jäljiltä, joten harrastelijapohjalta stressivara on kai ymmärrettävää.

Ja sitä paitsi nythän tämä kaikki vasta alkaa! Meinaan on tässä yksi pikku juttu vielä edessä – ne vaalit.

Vastaa