Tyttö säteilee

No miten tämä nyt iski omaan tilanteeseen? Mummo säteilee. Vaikka olen mummo, olen silti tyttö: Tyttö säteilee https://www.youtube.com/watch?v=WnN0zqXurYE

Ja interwebsi tulkitsee ja avaa prkl eteeni virtsankarkailumainoksia (Hei, ei karkaile, lopettakaa!Tai vaihtakaa mieluusti kuntovinkkeihin) Syksy tekee tuloaan. Tyttö lähdössä on. Tie vie suuriin unelmiin…!

On ihanaa tajuta tässä iässä, miten paljon on asioita, joista voi olla kiitollinen. Ja ennen kaikkea itsekkäästi oivaltaa, että eihän se kaikki ollutkaan tässä! Minulla on edessä valtavasti asioita, joista olen haaveillut. Joita olen halunnut nähdä. Niitä en ole tehnyt vain, koska olen ollut arka ja tukeutunut muihin ihmisiin. WAU! Minähän päätän minusta, hei! Jotkin kumppanit menneisyydessä olivat eri mieltä. Politiikka vaati. Taloustilanne vaati lamaantumaan.

No ei käy! Elämä on tässä ja nyt. Niin kauan kuin on.

Vastaa