Hyvät ystävät

Juttelin kahden hyvän ystävän kanssa äskettäin. Hyvät ystävät tunnistaa siitä, että he kannustavat. Jos sinulla on suunnitelma, he eivät ensiksi ota esille mahdollisia uhkakuvia ja epäonnistumisia.

Minulla on hyviä ystäviä jokunen. Nyt olen huomannut, että näistä jokusista vain jokunen on se Oikea Ystävä.

Olen itse muuttanut mielipiteitäni. Olen muuttunut itse. Luulen, että mielipiteiden muuttaminen on kehitystä eikä sitä, mitä jotkut ilkeämielisesti kutsuvat takinkääntämiseksi. Käännän iloisesti takkiani, jos huomaan olleeni jossain asiassa hakoteillä. Eikö se muka ole viisautta?

Tänään puhuin hyvän ystävän kanssa. Hän ei tuominnut tulevaa elämänmuutostani vaan kannusti siihen.

Olen myös rohkaistunut poistamaan ystävistäni, esim. Facebook-kavereistani ne, jotka aiheuttavat negatiivisuudellaan itselleni pahaa mieltä. Elämänlaatu on parantunut huomattavasti. Elämässä pitää olla iloa. Ja ruusuilla tanssia.

Vastaa