Webbi on wäline!

Hienoa nähdä, että puolueet ovat ottaneet webbinäkyvyyden tosissaan! Itse internetin työläisenä ja myös siviilielämässä sen fanittajana olen tyytyväinen siitä, että tämä edullinen ja kaikille (niille tietenkin, joilla väline on käytössä) näkyvä väline on valjastettu myös esimerkiksi kuntavaalien käyttöön.

Aika mielenkiintoisia esimerkkejä webbiosaamisesta on Lopen ehdokaslistoilla… No, hyvälle tuulelle niistä tulee. Yritys on kunnioitettavaa!

Huomenna minulla on tilaisuus kuunnella webbigurua Gerry McGovernia työpaikkani seminaarissa. Paikalle tulee kollegoita eri maista, ja aika uskomattomalla tuurilla saimme paitsi aamupäivän hakukone-esittelyyn suomalaisen asiantuntijan myös iltapäivään maailmanluokan puhujan Gerry McGovernin. Aion saada myös webin kehityksen ”raamattuun” eli Gerryn itsensä kirjoittamaan kirjaan Killer Web content tekijän nimmarin.  Ehkä tämä seminaari poikii Vasemmistoliiton Lopenkin sivuille jotain hyödyllistä. Suosittelen tietysti muillekin kirjan lukemista!

Vastaa