Mä nään tähtii! Mä hiihdän!

Irroitettuna alkuperäisest tarkoituksestaan lainasin nuo Antti Tuiskun sanat, joilla ei ollut mitään tekemistä oman tarkoitukseni kanssa. Tuiskulla sisältö on tuskaisaa ja myös paljon Mika Myllylän kohtaloa sivuavaa.

Mutta. Mä nään tähtii = kurkotan tähtiin. Olen entinen nuori, jonkun mielestä kääkkä. Silti näen, että opin uusia juttuja, kenties voin oppia mitä vain. Sehän on minusta, asenteesta ja terveydestä kiinni. Terveys tulee siitä, että haluaa liikkua, syödä ja ajatella hyvin. Sekään ei takaa, etten ensi viikolla romahda sairauteen. Mutta siihen asti: täysillä!

Mä vaan hiihdän (Tuisku) = kyllä hiihdän, kävelen, kiipeän, tanssin, niin kauan kuin pystyn. Yritän toteuttaa jokaisen unelmani, vaikka tiedän, ettei se ole mahdollista. Mutta paljon on niitä, jotka toteutan. Niistä en kerro kaikille, mutta on ihanaa, että elämässä on aina jotain, mitä odottaa.

Suurin saavutukseni (sen jälkeen, että sain aikaiseksi 3 hienoa lasta, joista olen ylpeä ja kiitollinen, enkä ole heidän upeuteensa mielestäni mitenkään ansioitunut) on että minulla on yhä unelma jos toinenkin. Nyt olen alkanut uskoa, että ne toteutuvat.

Sitä tarkoittaa, että näen tähtii. Kurkota tähtiin, laulaa Jukka Poika. Niin mie teen!

 

Vastaa