Mäntsälä mielessäin!

Kun mä haluun Riksuun, joudun Mäntsälään… Näin kävi eilen. Iltaseitsemältä kiirehdin työpäivän ja hammaslääkärin jälkeen junaan ja ajattelin, että tulipa pitkä päivä. No niin tuli. Olen siis aivan varma, että juna oli R-juna Tampereelle Riihimäen kautta. Mutta Keravalla kuulutus sanoi, että seuraavana Haarajoki ja Mäntsälä. Mäntsälä! Niinpä sitten pakollinen tutustuminen Mäntsälä by night. K-marketista jäähtynyttä kahvia ja räystään alle sateensuojaan. Helsingin junaa ei tarvinnut kauan odotella, sen sijaan vaihto Keravalla kesti puoli tuntia. Matkailu avartaa!

Mutta:

”En täytä päätäni myrkyillä enkä negatiivisuudella. En valita, päivittele tai ihmettele turhanpäiväisyyksiä. Harmaata ilmaa tai ratikan myöhästymistä. Ihmisen päähän mahtuu vain rajallinen määrä ajatuksia, ja jokainen itse päättää mitä sinne valitsee. Kaikilla on elämässänsä jotain hyvää, mistä olla kiitollinen. Pää pysyy huomattavasti paremmassa kunnossa, kun sen täyttää positiivisilla asioilla”
-Aira Samulin-

Vastaa