Hei hellettä ja heinäkuuta!

Välillä töissä

Hieno tapahtuma taas takana! Töissä (näin loman keskeytin 2 vuorokaudeksi) Valkeakosken Työväen musiikkitapahtumassa. Olihan aika jumppaa kantaa tavaraa teltalle. Ei tuo ilmapalloja varten varattu kaasupullokaan ihan yhden hengen voimin liiku.

Kivaa teltalla oli! Kivoja ihmisiä, hymyä, keskusteluja! Tässä työssä on se lähteminen aina tervanjuontia, mutta sitten kun pääsee perille, niin aika kuluu siivillä. Tosin kahden päivän jälkeen en enää kertaakaan halua sanoa ”tulkaa täyttämään kesäkysely niin voitte voittaa 2 hengen risteilyn – ottakaa lukemista täältä – haluatko ilmapallon”. Poskilihakset siinä kramppaa ja tuntee itsensä robotiksi, kunnes sitten pääsee oikeasti juttusille kävijöiden kanssa.

Valkeakosken Työväen Musiikkitapahtuma järjestettiin tänä vuonna 47. kerran! Taiteilijatarjonta oli huikeaa alkaen Apulannasta, Palefacesta aina Mattiin ja Teppoon. Puhumattakaan kaikesta ihanasta siinä välissä. Upea Martti Suosalo

 

…lähestyy yleisöä Brelin laululla Pastilli

 

Vähän aikaa ehdin seurata mahtavaa Martti Suosaloa.  Ensin Metsäkansan laulu -esityksessä Leif Segerstamin säestämänä. Ja vielä iltapäivällä ihana konsertti Brel / Tegelman / Suosalo.

Näistä kahdesta nautin puolet, tauoilla teltalta. Hurmaava Suosalo hikoili punakaartin puvussaan ja karvahatussaan eikä viileää ollut edes Brel-konsertissa valkeassa paidassa.

Muutakin kivaa

Hyvin aktiivinen kesä, totta tosiaan! Vaikka silti paljon on tekemättä, koska en ole juuri viihtynyt sisätiloissa. Se näkyy naamasta, joka on musta, sekä varpaissa ja kynsien alla viihtyvästä surureunuksesta. Multaa varpaissa -kesä. Paitsi mitä nyt kuntosalilla olen käynyt kolme, neljä kertaa viikossa.

Kävin siis ystävän kanssa Tallinnassa. Toinen ystävä oli yökylässä ja vietimme yhdessä myös mökkinaapuri mukana upean Supernaisten illan (korkkarit kattoon, tää ilta on meille…). Miesvapaa, työvapaa, velvollisuusvapaa ilta!

Näin supernaiset viettävät kesäiltaa

 

Käytiin uimassa ihanan kirkkaassa Ojajärven vedessä. Istuttiin Riihimäen Laitisen Juomahuoneen terassilla ja nautittiin Perikunnan revyystä ”Mistä nyt tuulee?”.  Herkullinen parodia poliitikoista, julkkiksista, paikallispäättäjistä. Etenkin kokoomuksen Susanna Koski sai pöllytystä (”Kaikillahan meillä on rajoitteita – heh-heh-hee”). Oliko sattumaa: Suski itse istui katsomossa 🙂

 

Itse piru soittelee tässä yläkertaan

Salminen puri ystävätärtäni jalkaan ja aiheutti paniikin ja lääkärireissun. Ei kai tykännyt, kun ei kiinnitetty tarpeeksi huomiota. Hullu katti!

 

Kaverukset terassilla nauttimassa

 

Ja olenhan saanut uuden koirakaverin Riitulle. Tosin kaveruus välillä katkolla, kun tyypit kilpailevat minun huomiostani rajusti.

Puutarhatöitä joka päivä. Nautin tästä pihasta:

Turha kai sanoa, ettei töihin ole ikävä. EVVK.

Vastaa