Talvi voisi jo loppua!

Ohi ihana joulu. Ohi rauhaisa uusivuosi (makoilua ja kirjan lukemista). Ohitse presidentinvaalit ja turha tammikuu. Kuntokuurin päivitys alkoi noin kuukausi sitten ja onhan tuloksia tullutkin. Ei enää niin kovasti väsytä. Salilla vähän tiukempi treeni, välimatkat ja rappuset vähän vielä enemmän kävellen, ruoka-ajat tiukasti kolmen tunnin välein ja kaikki turhuus pois.

Kohta pitää lipsua, kun blinikausi alkoi ja niitähän täytyy tehdä ainakin kerran talvessa. Eikä niiden kanssa kerta kaikkiaan sovi mikään muu juoma kuin skumppa, joten kaloreita ja vehnää tulee pian pakostakin nautittua. Ehkä jopa innostun laskiaispullasta tänä viikonloppuna.

Maailma pyörii hullulla radallaan. Omat vastoinkäymiset kasaantuvat, mutta kai niitäkin on hyvässä fyysisessä kunnossa helpompi kestää. Latvian päälleajaja on kai tehnyt oharin, kun asianajaja ei ole saanut hänestä käsiinsä vilaustakaan. Taitaa olla turha toivo saada mitään korvauksia puolikuntoisesta kädestä ja kahden vuoden sinnittelystä leikkauksien, fysioterapian ja muun kuntoutuksen sekä lukemattomien sairaalareissujen jälkeen. Työelämä ahdistaa, uskomattomat tunneköyhät,  asemaansa ansaitsemattomat kieroilijat, joita kohtaa päivittäin. Onneksi on kuitenkin tovereita ja ystäviä. Onneksi on tanssi ja käsillä tekeminen, musiikki ja kirjat, runot ja teatteri.

Jaha, huomenna salille, sitten Suskan puotiin hakemaan askartelutarvikkeita, miniatyyritalon kierreportaat työn alla. Ruoaksi välimerellistä kalasoppaa ja illalla brittisarjaa ja Wallanderia kera pian valmistuvan neulomuksen.


Riitun kanssa Suskalle, pinkkiin pukeutuneina.

Koska telkkaria ei voi katsoa ilman käsityötä: kuka nyt vaan istuu ja tuijottaa ruutua, kun samalla voi neuloa ja saada jotain kaunista aikaiseksi!

Vastaa