Puolueen pieni soturi

Puolueen uskollinen soturi teki jälleen viikonlopputöitä. Puoluevaltuustossa eduskunnan Pikkuparlamentissa koko päivä. Oli kuulemma kaatosade Helsingissä, mutta sitäpä ei ehtinyt suremaan, kun istui ikkunattomassa bunkkerissa yhdeksän tuntia.

Tätä työtä ei jaksaisi, jos ei olisi tähtihetkiä eikä tähtipersoonia. Merja Kyllönen, joka tänään avasi kampanjansa, on tähti. Niin maanläheinen, tavallinen. Verbaalisesti lahjakas ja älykäs, mutta myös tunneälykäs. Merja näyttää, että kaikki on mahdollista.

Onneksi pahvimerjan sijaan minua halasi tänään oikea Merja. Mutta olipas päivä, hieno päivä. Minun ehdokkaani on ehdottomasti Merja.

Presidenttivaalissa puhutaan yleensä vain maanpuolustuksesta asein tai diplomatian keinoin. Suurin uhka turvallisuudelle on kuitenkin syrjäytyminen ja eriarvoistuminen, mikä ruokkii ääri-ilmiöitä. Yhteiskuntarauha taataan estämällä eriarvoistumista. Tämä on Merjan kampanjan ydin. Uskon siihen täysin.

Vastaa