Itkua tv:n äärellä

On ollut hieno päivä, aikaa omille  asioille: tunti kuntosalilla, kirjastossa hakemassa lisää Antti Tuomaista ja Sirpa Kähköstä, vähän miniatyyrirakennusta (listojen sahausta uuden jiirilaatikon avulla) ja sellaista.

Nuorisoa kylässä, söivät onneksi punajuuri-suklaakakun jäänteet!

Koskettavinta kuitenkin on ollut, kehtaako sanoa, telkkarista tullut uusinta eilisestä suosikkiohjelmasta, jota yleensä en juuri katsele. Vain Elämää -formaatissa olen aika ajoin joutunut romuttamaan ennakkoluulojani ja päässyt näkemään hienoja tulkintoja minulle rakkaista lauluista. Tänään ja eilen kuulin ihailemani Veikko Lavin koskettavan Evakon laulun niin vahvana tulkintana, että itkin eilen ja itkin tänäänkin, enkä ihmettele, että Vain elämää -tiimikin itki. Veikko Lavi on yksi eniten ihailemistani lauluntekijöistä. Tavallisten ihmisten kuvaaja. Evakon laulu kuitenkin on eniten itselleni rakas. Se on paljon kuunneltu, koska on vinyylillä parinkymmenen vuoden takaa (no ei, kolmenkymmenen) eli Anneli Saariston tulkintana.

Kuuntele, täällä se on, nyt (ohita mainokset tai ota ne informaationa, kuten minä)  Toni Wirtaselta >> Nauttikaamme.

Vastaa