Sadepäivä

Tänään on ollut pyykkipäivä, siivouspäivä ja opiskelupäivä. Välillä olen lukenut Jari Tervon Loiri-elämäkertaa, koska se on niin kiinnostava, ettei malttaisi jättää kesken. Toisaalta pitää vähän jarrutella, ettei sitten tule pulaa lukemisesta, jos se vaikka yhtäkkiä tuleekin luettua loppuun eikä kirjasto ole auki (iltamyöhällä esimerkiksi). Tästä kirjasta pian lisää.

Ehdittiin Riitun kanssa käydä ennen ukkoskuuroa aurinkoisessa säässä parilla pikkulenkillä, ihan lähimaastossa. Riitu ei kaipaa pitkiä juoksulenkkejä, kunhan saa kipitellä tässä kotiympäristössä varttitunnin – sitten jo istahtaakin takapuolelleen ja katse kertoo, että nyt riittää tai sitten kannat minut!

Kotinurkilla

Eilen kavereita kylässä pikavisiitillä, ja tänään siis ihan kotitöitä. Miten ennen tultiin toimeen ilman nettiä, kysyn vaan! Nyt ei voisi opiskella kieliä eikä kirjoittamista eikä historiaakaan, jos ei pystyisi koko ajan tarkistamaan faktoja netistä. Tai kun tulee mieleen joku musiikki, jota tahtoisi kuunnella eikä kotona ole juuri sitä levyä, niin sehän löytyy interwebsin syövereistä.

Nyt kun Kiss-koiruus on mammalomalla, tekisi mieli lähteä vaikka pienelle matkalle. Ja sitähän on hyvä suunnitella katsomalla tarjontaa netistä.