Laatikkorumbaa

Perjantaina mietin tällaisia: ”Nyt on bataattilaatikoita vasta neljä vuokaa odottamassa paistoa. Ylihuomenna siis Antin Adventin myyjäiset, joissa perinteisesti olemme Lopen Vasemmistoliiton voimin olleet aikamoisen tehokkaasti esillä. Esimerkiksi Sirkan sitruunakakuille on jo ennakkotilauksia ja useinkin myyntipöydällä käydään varaamassa leivonnaisia ja laatikoita, ettei kukaan vaan vie, kun ostaja tutkii muuta myyjäistarjontaa.

Eihän ne lantutkaan mihinkään riittäneet. Huomenna haetaan lisää, pitäähän itsellekin jäädä joululaatikoita. Vaikka en vielä ihan joulupöydän vieraiden lukumäärää tiedäkään.”

tässä vaiheessa, kun muistin kuvata, olikin jo iso osa tuotteista löytänyt uuteen kotiin…

No, sunnuntaina oli taas myyntitiskillä vilskettä. Minun tekemät laatikot ja Sirkan ja kumppaneiden 16 kuivakakkua, arpajaiset, kahvitarjoilu ja kaikkea muuta, mitä nyt adventtimyyjäisiin kuuluukaan. Oli kova homma valmistaa laatikot, mutta sitten kuitenkin niin kiva olla paikalla ja tavata ihmisiä. Iso kiitos siitä, että kuntamme antaa joka vuosi tämän ilmaisen mahdollisuuden myydä tuotteita!