Mää oon Poris

Säätiön soturit ”työn touhussa” (Sini, Esko ja minä)

Neljännen kerran Vasemmiston puoluekokouksessa! Mutta tällä kertaa ei paineita järjestelyistä, materiaaleista, majoituksesta. Nyt vain Sirolan säätiön tiskillä esittelemässä säätiön kulttuuritukea ja myymässä kirjoja. Ihan rento tunnelma ja mukava nähdä kaikkia ympäri Suomen tulleita ystäviä!

Pori on kiva kaupunki, mutta sitä ei nyt uudesta roolista huolimatta ehdi katsomaan. Järjestötorilla esittelypöydän ääressa näkee kokoussalin tapahtumat screeniltä, mutta välillä voi myös poiketa salissa.

Liikuttavimmat puheet pitivät toisena kokouspäivänä meppi Silvia Modig, joka itse liikuttui n. 20 sekuntia puheensa alettua – ja minä itse kuuluisana itkijänaisena myös kyynelehdin heti. Silvialla on sana hallussaan. Toinen liikutus tuli, kun eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jussi Saramo, myös entinen toveri puoluetoimistolta, puhui.

Raskastahan tämä kokoustaminen on…

Kiva vaikkakin väsyttävä viikonloppu takana, paljon halauksia, kuulumisten vaihtoa, kivojen ihmisten tapaamisia ja ei-kivojen ohittamisia muualle katsellen. Huomenna kunnanhallitus ja muu arki edessä.