Paratiisi Satakunnassa

Täällä ollaan! Singahdin tänne melkein heti Tallinnan jälkeen. No ei, piti sunnuntai levätä ja kohottaa itsensä ruotuun rentoutuksen jälkeen. Mutta vieläkin olen onnellinen Viron matkasta. Se oli oikein ajoitettu, kaikin puolin.

Olen siis varannut tämän Pomarkussa sijaitsevan hyvän ystäväni mökin (mökki, hmm., no saari, jossa on mökkejä pari kolme…) viikoksi. Hauskaa, että juuri tänään kun lähdin auto pakattuna koiria, koiran ruokia, omia eväitä ja ties mitä, Porin vaiheilla alkoikin sataa. Ei se mitään outoa ollut, vaan se, että se vain nauratti!

Nyt ollaan nautittu niin upeasta kesäkuusta, että välillä on aika ihanaa mennä laiturille tässä paratiisissa ja nauttia. Kolmen viikon päästä kuulemma taas lämpiää, tai siis poutaantuu, lämpöähän riittää.

Tunnen olevani onnen tyttö. Olen monta päivää yksin, mutta saan tänne myös hyvän ystävän vieraaksi.  On hiljaista. Kuuluu välillä lokkien, västäräkkien ja sorsien ääntelyjä. Hyttysen ininää ei juurikaan, se on tuolla metsätiellä aika hurjaa, mutta täällä veden ääressä niitä ei näy. Kuuntelen radiota ja luonnon ääniä, luen kirjaa, istun laiturilla tai rantakalliolla. Täydellistä.

Tänään poikkesin Pomarkun keskustassa, siinä suuressa cityssä, jossa on kokonaista yksi katu, yksi K-Market ja kirkko. Matkailu avartaa 🙂

Täällä on niin kaunista!